Väsyttää. Eilinen salireissu meni nappiin ja penkki nousi hyvin, ainakin siihen nähden kuinka heikko olin aloittaessa. Kehitystä on tapahtunut niin voimassa kuin lihaksetkin kasvaneet/kiinteytyneet mukavasti. Ennen alkamista olin aika rimpula (176/56) jolla nyt töiden ja ratsastus harrastuksen takia pikkasen oli valmista lihasta. Nyt jo näyttää omaan silmään paljon paremmalta, paino noussut ja tulokset näkyvät peilistä. Jos kesään mennessä olisi vähän vielä isommat käsivarret, timmimpi ahteri ja vatsalihakset näkyis paremmin!

Varsinainen asia mistä halusin kirjoittaa oli se, että mikä saa ihmisen pään niin sekaisin että kiduttaa ja tappaa viattomia eläimiä? Ilta-Sanomien sivuilta taas sai lukea äidistä joka tappoi omien LASTEN silmien edessä kissoja ja koiria mm. kuristamalla.. Mitä helvettiä? Tommoset kuuluis jo ampua. Tuomiota tuli huimat 2 vuotta, eli ei paskaakaan. Ja kun tätä touhua joutuivat vielä pienet lapset katsoa, millaiset traumat heille mahtaa tulla? Tuleeko niistä koskaan ns. normaaleja kansalaisia vai joutuvatko turvautumaan kaikenmaailman lääkityksiin saadakseen yöllä nukuttua.

Tekee niin pahaa. Sisälläni kiehuu raivo, jota pakko purkaa jonnekkin. Mihin täällä ollaan menossa... Viime vuosina on tullut ilmi niin järkyttäviä juttuja niin eläinrääkkäyksistä kuin lasten/naisten raiskauksista kaikkiin tappoihin. Eikö tälläiset päästään vialla olevat vois nukuttaa syvään uneen eikä turhaan ruokkia laitoksissa rahaa viemässä. Ja etenkin sillä etteivät ikinä pääsisi enää ulos. Sama kuin ns. vihanneksia pidetään elossa vain sillä että ovat rakkailleen tärkeitä.. Hei haloo, siitä onkin niin paljon iloa ja kun tiedossa on etteivät ne koskaan palaudu ennalleen. Eikö olisi viisainta päästää irti, ainiin muttakun pitää kunnioittaa toista ja toivoa viimeiseen asti. Itse olen ilmoittanut että jos minusta tulee pelkkää kuolaa erittävä möykky vaikka kolarissa niin kiitos hei, jos vain mahdollisuus niin päästäkää irti.

Se siitä, hieman sekavaa tekstiä valitettavasti. Mitä miesjuttuihin tulee, niin olen taas pohjalla. Huomasin sen eilen ja kirosin itseäni. Ex-mies pyörii kuviossa, tämä nykyinen tuttavuus ja muutama muu. En ennen uskonut että löydän itsestäni tälläistä piirrettä mutta tässä sitä ollaan, mahtavaa olla haluttu. Hieno olla vain keskipisteenä ja leikkiä toisten tunteilla. Sisimmässäni kuitenkin tiedän että teen väärin, kaikkia kohtaan, ihan  jokaista. Hävettää. Nyt olisi korkea aika tehdä asialle jotain ja keskittyä yhteen tai unohtaa miehet tyysti. En ole millään tavalla varattu kenellekkään, mutta oma pääkoppa ei kestä tätä. Aina pitää selitellä ja valehdella, suoraansanoen kusettaa mennen tullen, jotta ei paljastuisi. Inhoan ihmissuhteita juuri tämän takia, kun aina jotakin sattuu, halusin tai en. Pitäisi vaan pysyä kaukana ja keskittää energiat töihin, harrastuksiin, perheeseen ja ystäviin.

Nyt kuitenkin kello on niin paljon että omat heposet odottavat. Iltatallille siis ja jotain mukavaa tekemistä myöhemmälle illalle voisi keksiä...