Sali meni tänään mukavasti. Intoa riittää edelleen ja tahto päästä pidemmälle. Jalat ja olkapäät koki tänään kovia. Tahtoo lisää! Harjoittelin paria uutta liikettäkin, jos sitä ehkä joskus osais enemmänkin.. Treenihanskat ois kova juttu, kädet kiittäis. Ahdistuin vaan vietävästi kun loppumetreillä sinne tallusteli pari tuttua jätkää, tuntuu että tuijottavat meikäläisen touhuja, not nice. Vaikka mitään hävettävää ei tietääkseni ole, jotenkin vaan fiilis siitä etten osaa mitään hiipii selkärangassa.

Postista tuli tilaamani bikinit ja muuta sälää. Ihanaa. Näyttävät kivalta päällä ja nyt on hyvä lähteä matkalle. Hieman jänskättää koko matka, mutta kyllä se siitä. Kaikki pitäisi olla ns. valmiina ja hankittuna.

Herra X juttuineen taas rasittaa. Ei taida mennä ihan jakeluun etten aina jaksa olla höpöttämässä kaikesta mahdollisesta. Suljin julmasti messengerin ja jätin tekstiviesteihin vastaamatta. Iso mies osaa olla ilmankin minua, ei tarvitse jatkuvasti olla yhteydessä, ei ainakaan minun mielestä. Raivostuttavaa kuunnella jatkuvasti lähes samoja kysymyksiä ja ihme lässytystä.

Nyt kuitenkin kaverilla käymään.. Huomisiin.