Eilinen päivä meni aika täydellisesti nappiin. Aamusta töissä ja illaksi olin sopinut hurmurin kanssa lähteä jotain kivaa tekemään yhdessä.

Tunnit töissä vierähtivät hitaasti ja yritin olla ajattelematta iltaa. Se olisi vain hidastanut prosessia entisestään. Töiden loputtua kirmasin kotiin ja aloin laittautua. Sovittiin leffaillasta ja tämä sitten uhrautui hakemaan minut. Jotenkin niin hassua kun löydän tuosta tyypistä niin paljon samaa kuin itsestäni, hiukan epävarma luonne mutta silti niin avoin ja kiltti. Käytiin valitsemassa leffaa ja pienen nahistelun jälkeen (kun kumpikaan ei suostunut valitsemaan "yksin" mitään :D) päätettiin sitten katsoa joku romanttinen hömpötys.. Historiankirjat sekaisin? Enhän mä sellasia, eikä varmasti tuokaan normaalisti. Olin aikasemmin tivannut että maksan kaiken, kun toinen on kuitenkin opiskelija pienillä tuloillaan. Mutta enpä saanut, vaikka kuinka olisin halunnut.

Leffan alkuun oli mukavasti aikaa vajaa tunti, niin päätettiin lähteä syömään/kaljalle. Pienen turhan kävelyreissun jälkeen päädyttiin johonkin pappojen suosimaan pikku pubiin juomaan kaljat. Pöydän toisella puolella istuessani kyttäsin tuota toista, ehkä hieman ahdistavalla tavalla mutta se on mun kummallinen tapa. Sen silmissä on jotain sellasta mikä rauhoittaa mua ja tunnen oloni turvalliseksi. Sen eleet ja kaikki on sellasia mitkä jollain tapaa viestii sen olevan kiinnostunut, muttei kai ujoutensa takia uskalla käydä kiinni.

Leffa meni suht nopeasti ja näppäränä neitinä sitten siinä välillä koitin vähän vihjailla. Joko se ei huomannut tai ei ymmärtänyt mun lähentymisiä, mutta no ei voi mitään. Pois tullessa tuo sitten vihjaisi että olisi voinut vähän yrittää klassisesti leffassa jotain muttei rohjennut. Hih.

Paluu matkalla käytiin sitten syömässä kun hurmurilla oli jäätävä nälkä. Tuo meinannut saada syötyä kun jälleen hymyilin ja tuijotin sitä sekä sen jokaista liikettä.

Sen kääntyessä kotipihaan en voinut enää pitää siitä näppejäni irti. Luotin vaan itseeni ja siinä sitä sitten oltiin. Varmaan puolitoista tuntia vain kirjaimellisesti istuttiin autossa läheisissä tunnelmissa ja juteltiin niitä näitä.. Ihanaa. Millään olisi tuosta halunnut päästää irti. Mutta tänään sitten ilmeisesti uusiksi. Jes!